B körkortslastbil uthyres

Vi hyr ut vår B körkorts lastbil. Det är en STX med bodel, fem bältade platser och stort packutrymme!
I bodelen kan man bo 3 - 4 personer beroende på storlek.

Hyra:
4 timmar –1000 kr inkl 10 mil
Dygn – 1500 kr inkl 25 mil
Vecka- 8000 kr inkl 60 mil
Moms ingår i priset. ev trängselskatt och färjebiljett mm tillkommer på hyrespriserna.
Tillkommande mil kostar 50kr/mil

Ni kan också hyra lastbilen för andra ändamål tex, att köra foder, hö, halm, ensilage, eller om ni behöver hämta/ flytta något.
För besked om tillgänglighet skicka gärna en intresseanmälan.
Våra särskilda hyresvillkor gäller för fordonet.
Ni betalar i förskott.  
Lastbilen går på Diesel som inte ingår i hyran.
Lastbilen skall alltid tankas full (Diesel) samt rengöras innan retur för att slippa pristillägg. 

Kontakta oss gärna om ni har frågor. teamnytorp@gmail.com

nytorps "shoppis"!

I vår Shoppis hittar ni allt möjligt till dig och din häst!
Både nytt och begagnat!
Vi har tex massor av täcken, jackor, grimmor, billiga schabrak,  mycket ridutrustning för barn och vuxna m.m.
Vi säljer dessutom de fina lyckoänglarna; Nytorps_anglar. Dessa säljs också på Stockholm hästbutik
Följ oss på instagram teamnytorp_bloppis. →
Kontakta oss om ni vill besöka shoppisen! Välkomna!

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

vår Stall veterinär

Vet. LOTTA WALLIN Vet. LOTTA WALLIN

 Lotta Wallin kommer till oss på Nytorp med jämna mellanrum. Lotta är leg vet och leg läkare, hon driver hästkliniken Emmaro i Skåne och är veterinär till många av våra mest framgångsrika ekipage (bla. Peder & Allan). Läs gärna mer om Lotta och hennes filosofi här http://www.hastkliniken.com 
Är du intresserad av att besöka henne med din häst/ponny så skicka meddelande via messenger eller på teamnytorp@gmail.com så lägger vi in er i chatten!

vår Stall massör

MIKAEL NYQVIST MIKAEL NYQVIST

En dag i veckan har vi Mikael Nykvist hos oss, vi kallar honom "mirakel Micke" :)
Micke arbetar med hela hästen och går igenom hur hästen utvecklas, dess rörelsemönster och undersöker hur leder och muskler känns för att förebygga problem som kan uppstå om hästen går för länge med muskelspänningar och låsningar.
Han arbetar både med massage och laser för att öka elasticiteten, cirkulationen och rörligheterna i vävnaderna. 

 vi Fodrar med

HESTEKRAFT
Ett Danskt tilläggsfoder med majs, alfalfa och örter - vitlök, timjan, oregano och rosmarin - ett foder som ger välmående hästar och som är bra för matsmältningen. Kombinerat med havre har du ett fullt foder som ger optimala alternativ för individuell utfodring. En müsli mat med en härlig doft av örter som uppfyller hästens behov av vitaminer och mineraler. Perfekt för hästar där mängden energi inte ska vara för stor - fördelas i den rekommenderade mängden utan att lägga till ytterligare energi.  hästen lägger till vitaminer / mineraler och struktur för att hålla matsmältningen i ordning. Kan med fördel kombineras med tex krafft muscle up för uppbyggnad av muskler och med tex havre ​​om extra energi behövs.

Vi säljer KRAFFTs produkter bla;
KRAFFT MUSCLE UP Ett extra proteinrikt kompletteringsfoder med låg andel stärkelse. Fodret ger ett koncentrerat tillskott av kvalitetsprotein (främst potatisprotein). Extra högt innehåll av aminosyrorna lysin och metionin. Lämplig vid akut brist, ökat behov eller risk för underskott av protein och när hästen tränas och bygger muskler.
KRAFFT Groov Original. Ett kompletteringsfoder som säkrar intaget av kvalitetsprotein och fibrer hos alla hästar. Ger en långsam och långvarig energi. Innehåller en medelhög nivå protein som är lättsmält och har en hög andel essentiella aminosyror.
KRAFFT Miner extra är ett välbalanserat mineral och vitamintillskott för prestationshästar.

BACK ON TRACK
NYPON Nypon Chilon eko har visat sig vara effektivt vid stelhet, smärta, värk och inflammationer i kroppen, mycket god effekt i kombination med Back On Track skydd, En tesked nyponpulver ger lika mycket C-vitamin som tio clementiner. Vi ger det till våra äldre trotjänare!

BETFOR 
Betfor består av ca. 90% torkad betfiber och ca 10% melass med ett naturligt innehåll av mineraler och vitaminer. Betfor har funnits i mer än 70 år och i takt med att hästsporten har vuxit har allt fler upptäckt att ett tillskott av Betfor får hästen att både prestera och må bättre. Suveränt att blötlägga med tex Krafft sensitive mash och ge på tävlingar och meeting.

nytorps samarbetspartners/sponsorer

GALLERI